Nu så!

Har haft ett låååångt uppehåll på min blogg. Hade tappat sugen att blogga, dock ej att scrappa. Men nu så har jag bestämt mig för att börja igen. Det har varit en välbehövlig paus. Men nog om det! Börjar med några bilder från vad vi gjort i sommar. Vi har varit, som vanligt, och hälsat på bekanta i Stockholm. Vi har varit i Bulgarien m.m. Här kommer några bilder från detta.


Här ett kort på min älskade dotter Izabelle som slutade 9 an i början av juni. Nu är det gymnasiet som gäller. Här tillsammans med pojkvännen Jacob.Här sitter två killar på en uteservering i Bulgarien. Nya kepsar har inhandlats.Poolbad på hotellet!Här en tur till Nynäshamn i Stockholm. Det är Danjel, William och Elias!Här kom våra bekanta från Stockholm till Göteborg. Dom bjöds på strålande regn och rusk. Här sitter Karin och Elias i Jukebox och ska ta en åktur medan regnet det bara öser ner. Inte ens de fina nyinköpt kaninregnkapporna kunde förhindra genomblöta kläder och en snygg frisyr.
Och så nutid! Här sitter mina 4 underbar barn i våran nybyggda lilla paviljong och käkar kräftor. En del av dem egenfångade resten inköpta havskräftor.


För att avsluta detta inlägget med en ihopkoppling med det gamla (från i påskas) så kommer en layout som jag gjort på det kortet som jag la ut i det sista inlägget. Så här blev den. Jag har gjort en hel del medan jag ej bloggat men lägger ut det lite pö om pö!

Hej svejs så länge! Det var riktigt kul att börja blogga igen.

Kram Jeanette

Kommentarer
Postat av: Linda Dekorerar

Trevligt och se att du är tillbaka ;-)

Kram Linda

2009-08-23 @ 19:20:29
URL: http://www.lindadekorerar.blogspot.com
Postat av: Anna-Karin

Åh, va skönt att du är tillbaka. Har saknat dig.

2009-08-23 @ 19:43:18
URL: http://gronakulor.blogspot.com
Postat av: Camilla

Mysig sommar ni ser ut att ha haft! Trots regnet... Gillar verkligen er fina paviljong!

Ha det så gott!!

2009-08-25 @ 23:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0