Milton 1 år!

Hejsan!

Igår var vi på Hockey på Scandinavium: Frölunda - Färjestad. Kul att gå på Hockey, men tyvärr förlorade Frölunda. Idag så har vi firat barnbarnet Milton som fyllde 1 år. Oj, vad tiden går fort känner jag när jag tänker på att det är ett år sedan han kom till världen.

Här är Milton lycklig i sin nya tälttunnel!Kalaset gick i pirattema! Här är Milton på mosters axlar.
Man kan ju inte lämna tårta på fatet...Dock blir priset av det att man ser så här ut efteråt...Morbror Elias leker med ballonger tillsammans med Milton...Fint dukat var det och marängtårtan var supergod.Maken slog sig ner i en megastor saccosäck...
Det har inte blivit mycket skapande i helgen då den varit fullspäckad med annat trevligt.

Ha det gott!

Kram Jeanette

Så älskad från första stund

Idag är det söndag och jag tycker att det varit underbart med helg. Det enda problemet är att den är för kort. Igår passade jag barnbarnet en stund. Han fyller 1 år nästa söndag. Oj, vad tiden går fort känner jag när jag tänker på det. Tycker det var som igår han föddes. Har haft en kort liggandes ett tag och som jag velat scrappa och nu har jag gjort det. Bilden är tagen direkt när han kommit ut och ligger på mammas mage. Till denna lo har jag använt mig av Theresas "pysselgummans" papper ur serien "Ur mitt hjärta". Så här blev layouten.

Så här ser han ut idag (eller rättare sagt igår när jag satt barnvakt). Full fart är det minsann. Kanske en blivande musiker?Ha det bäst allihopa!

Kram Jeanette

Mohaha!

Hej allihopa!

Såg en skiss på Swe scrapbook som jag kände att jag ville skapa efter. Använde mig av några kort som jag tog när min son Elias skulle fylla 8 år. Han var så förväntansfull inför sin födelsedag att han i en vecka gick omkring och ropade Mohaha samtidigt som han slog ut med bägge händerna och lyfte huvudet som taket. Lyckades fånga detta ögonblick när han väl fick sina paket och så här såg det ut då!Idag är det en riktig innersittardag då det snöade igår och idag är det plusgrader och regn. Därmed är det blött och extremt halt ute. Men det finns att göra inne också. Dock inte alltid så roliga saker som städ och tvätt. Men man är ju ledig i alla fall så det är skönt.

Önskar er alla en trevlig vecka

Kram Jeanette

God fortsättning!

Hej allihopa!

Detta är mitt första inlägg detta nya år: 2011. Det nya året firades in med barn och barnbarn, smällare, god mat, vin och ett glatt humör. Milton bar till dagen ära sin nya "frack":


För övrigt har jag scrappat min första lo under detta året. Det blev en lo på min yngsta dotter Izabelle. Kortet är taget förra året (känns konstigt att säga förra året om 2010, men det är ju faktiskt förra året). Tycker hon är så fin på detta kortet och det blev också titeln på lo´n "Du är fin". Här är den. Tyvärr reflekterade ljuset lite i kortet, men det får gå ändå. Fick ju photoshop i julklapp så jag får ta och lära mig att använda det också!För övrigt så har vi ett vintervitt täcke ute och nu är det behagligare temperatur ute, ca 1 minus.

På snart återseende och en god fortsättning på det nya året!


Jeanette

RSS 2.0