Maja Designs nya papper "Carina"

Här kommer bilder på Maja Designs nya papper ur Vänner serien. Detta är vännen "Carina" som ni ser går i turkost och blått. Dom är hur fina som helst.


image165


image166


image167


Snart kommer väl de andra vännerna också. Paula kommer väl vara bruna kan jag tänka! Nu är kvällarna och helgen räddad för här ska skapas. Älskar när jag får papper som är så fina att man inte kan vänta med att sätta igång. Om ni ser på klipparket så finns där en kuvertmall oxå. Fick tjuvtitta lite på vad som hade skapats av papprena på en "testkväll". Marie hade gjort iordning en layout med beskrivning till som testpersonerna fick jobba efter. Det var sååå otroligt fint.

Kram Jeanette

John Blund och min huvudstjärna

Här har jag skapat! Har gjort två nya lo´s som jag blev väldigt nöjd med. Den ena är "John Blund". Här har jag inte använt mig av mycket olika papper utan tyckte att korten passade bra till pappret som är så dekorativt i sig själv. Själva John Blund är doodlad. Huvudstjärna har jag gjort som en scen med draperi runt och satt kortet i mitten där min son William blev huvudstjärnan.  Här kommer layouterna.

(John Blund)
image163

(Huvudrollen)
image164


För övrigt har jag precis varit och köpt Maries "Maja Designs" nya papper: Mina vänner. Hur fina som helst.... Nu går hjärnan på högvarv. Idéerna är många. Tänkte lägga ut bilder på papprena imorgon på bloggen så då kan ni kika om ni vill. Den serien som hon släppt nu heter Carina. Det ska komma några "vänner" till. Carina är ljuvliga i turkos och brunt med olika dekorpapper till bl.a. ett klippark med kuvertmallar m.m. Kika in imorgon så får ni som sagt kika.

Kram Jeanette

Skapat igen!

Oj vad det har varit mycket att göra på jobbet den sista tiden. Har inte hunnit med så mycket annat. Denna veckan har bara rusat iväg. Det blir gärna så i slutet av en termin. Allt ska slutföras och hinnas klart. Fint väder har det varit iaf. Här kommer två nya layouter. Den ena är på mina barn och den andra på min man. Har inte gjort någon på honom förrut så jag tyckte det var dax. Du i evighet har jag skrivit i en symbol för evigheten. Har använt mig av Maja Designs papper "Du och Jag". Älskar som sagt hennes papper. Ska fylla på med lite till, men det gör jag sedan :)Hon släpper nya papper nu på Eventet i Helsingborg så nästa vecka kan vi som inte har möjlighet att delta på Eventet köpa dessa. Längtar....

Här kommer layouterna!


(Ni värmer mitt hjärta)
image161


(Du i evighet)
image162


Ha en trevlig lördag!

Kram Jeanette

Några vårbilder

Vädret har ju varit helt underbart de senaste dagarna. Min dotter har tagit några bilder med sin mobil som jag tyckte var så härliga att jag ville lägga ut dom här. Hon var på pilgrimsmarsch i lördags. 1.3 mil gick dom. Detta var en del i hennes konfirmationsundervisning. På vägen tog hon dom här bilderna. Visst är dom härliga? Har även tagit med en bild på våran hund Lisette. Bilden på paddan blev lite suddig, men rolig att ta med iaf.


image155


image156


image157


image158


image159

Våran fina hund Lisette.


image160


Kram Jeanette

Lika cool som pappa och Oboy vilken kille

Äntligen har lusten fallit sig på. Har haft idétorka, men nu så. Fredag och lördag kväll så har jag suttit och grejat lite. Dagarna har man ju inte velat ta av när vädret är så underbart. Det är vi inte bortskämda med. Har tvättat och tvättat denna helgen. Hängt ut!  Tvätten luktar så gott när den fått hänga ute. Har även grejat lite ute i trädgården. Ser knopparna på syrenbuskarna och vårtecken lite varstans. Härligt tycker jag! Här kommer iaf layouterna. Den ena, jag blev lika cool som pappa, är mitt bidrag på skissutmaningen på svensk scrapbooking. Här kommer båda två!
image153image154


Ha det gott i vårsolen allihopa!


 Gardening 

 Picnic 


 Weekend BBQ 


"Kram"
Dopkort i påsform

Här kommer ett dopkort som jag gjort till mitt fadderbarn. Gjorde det för ett tag sedan. Använde mig av två dikter som jag hittat på Svensk scrapbooking (se länkar). Har använt mig av ett kort på dopbarnet och satt hennes underbara ansikte i mitten av en blomma. Har stämplat en stort med barn och målat den. Har använt mig av olika spillbitar och även Wellpapp. Har gjort en tag som jag skrivit en dikt på och sedan stuckit in i påsen. På baksidan står det lite mer av privat karaktär. Tycker det blev rätt fint för att vara första gången som jag gör påskort. Nu håller jag dock på med fler. Tycker det är roligt att dekorera dessa påsar. Har valt att skriva för hand istället för på dator då det känns mer personligt så. Nu håller jag på att skapar. Passar på när jag är hemma för VAB :)

(Framsida)
image145

(Insidan)
image146


(Baksida)
image147

(Närbild)
image148

(Dikt på tagsen)
image149

(Dikt insidan av påsen)
image150

(Närbild på bebisstämpeln)
image151

Kramar

Två stjärnor och ett grattiskort

Här kommer en Lo som jag gjorde igår kväll. Använde Dreem Street Papers. Sjärnorna använde jag mig av i titlen. Gjorde också en stjärna av band och utstansade blommor. Har även gjort ett grattiskort till min svåger som fyllt 40 år. Håller fortfarande på att lära upp mig på distressmålning. Blir bättre och bättre tycker jag själv iaf. Grattis är embossat. Pappret till kortet gillar jag. Passar bra till födelsedagskort.


image143


image144


Kram Jeanette


Nygifta

Har gjort en lo av mina föräldrars bröllopsbild. Har länge tänkt att göra en, men ville att den skulle bli speciell. Hade en tanke att gör den som en "bok" där deras bröllopsbild symboliserar första sidan i boken. Tycker jag har lyckats rätt bra. Har använt en gammal bokpärm där jag satt kortet på. Klippark från Maja designs serie du och jag. Har gjort en jornaling där jag skrivit hur de träffades och tid och datum för bröllopet som gick av stapeln i Köpenhamn 1968. Jag föddes 6 månader senare hm hm..... Min mamma tycker inte om detta kortet, men jag tycker hon är sååå vacker, eller hur? Det är dom båda två. Har i sommar varit gifta i 40 år. Grattis!!! Här kommer den.

image142


Kram Jeanette

Jag

Har gjort en LO som är med i en utmaning på svensk scrapbooking (se länkar). Det är aprils månadsutmaning. Den bestod i att göra en färgsprakande och vårlik lo fast använda sig av ett svartvitt kort. Här har jag för första gången gjort en Lo på mig själv. Det kändes jättekonstigt att göra på sig själv. Det brukar ju vara barnen som står i fokus. Nu är det jag... Tog fram kortet för ett par dagar sedan och tänkte att det ska jag använda. Sedan blev det liggandes. Men idag tog jag mig "mod" till att göra den. Det känns fortfarande konstigt att ha gjort en. Här är den iallafall. Blev nöjd med Lo´n. Iallafall kompostitonen och färgerna. Kortet får jag vänja mig vid :)  Känner mig som tjuren Ferdinand här. Sitter under min korkek och luktar på blommorna. Har klippt ut blommorna och satt med på kuddar. Stämpeln har jag målat med distressfärger och sedan också satt på kuddar. Ugglan och fjärilen är från ett klippark. Trädstammen har jag ritat själv.
image141


"Kram"

Den galna kocken

Har varit lite tyst här ett tag. Jobbet har hållit mig upptagen. Nu har jag dock gjort en ny LO. Den är skapad efter Elias önskemål. När han blir stor ska han bli kock, men inte vilken kock som helst utan superkock. Han hjälper gärna mig i köket. Han vill gärna göra egna superhemlig recept. Därför har jag gjort denna Lo så han kan gömma sina egna superhemliga recept. Han ser lite busig ut så jag får väl se hur maten smakar sedan :) Har använt mig av Dream Street Papers (Vintage Cowboy och Inspiration) här. Har skapat ett kuvert till recepten. Banden runt kuvertet tycker jag är jättefina och passar superbra här!!!

(Den galna kocken)
image140


"Kram" Jeanette
ÄNTLIGEN

Äntligen fungerar blogg.se igen. Nu ska det förhoppningsvis inte vara lika segt vid vissa tidpunkter heller . Har dock inte kunnat göra några inlägg här på över 2 dagar. Det har inte heller gått att kommentera, men nu så. Här kommer en LO som jag gjort efter en utmaning på svensk scrapbooking. Den skulle innehålla

* Akrylfärg
* Färgen lila
* Något utstansat
* Något stämplat
* En stjärna
* Handskriven titel

Är inte nån fanatiker av lila och det där med handskriven titel. Men tycker resultatet blev bättre än jag trott från början. Här kommer den.


image139

Färgen lila går inte att missa. Har målat med akrylfärg längst upp där jag även skrivit titeln med akrylfärg. Kortet i mitten har jag satt på en "stjärna". Utstansade blommor och stämplar i hörnen. Blommorna är 3 utstansade blommor till varje. Har sedan målat i mitten och lagt på 3D lack. (Syns inte så väl här, men blev jättefint i verkligheten). Återkommer snart igen med nya skapelser. Nu när jag äntligen kan igen....


"kram" Jeanette

RSS 2.0