Kort som Izabelle har tagit!

Här kommer några kort/bilder som Izabelle har tagit med sin nya systemkamera. Hon har tagit jättefina bilder eller hur!

image189
image190image191


En blivande fotografs öga!
image192
image193Kram Jeanette!

Konfirmation/kort

Idag har det varit fullt upp. Izabelle, min yngsta dotter, har konfirmerat sig. Jättefin konfirmation och solen sken hela dagen. Hade gjort ett konfirmationskort till henne som hon nu har fått och jag då kan lägga ut det här. Har använt mig av Maja Designs papper. Bilderna/stämplarna är doodlade i och med att jag inte tyckte jag hittade några konfirmationsstämplar som passade mig till detta tillfälle.


(Framsida)
image182

(Insida)
image183

En bild på kortet tillsammans med en ängel nalle. På kortet står att det är till vår egen ängel. Nallen är inköpt på Dekoreramedmera.


image184
Några andra bilder från konfirmationen. Här får hon pund av mormor och morfar till sin språkresa till England i sommar.


image186

Här blir hon jätteglad för en systemdigital kamera som hon önskat sig så mycket. Just nu är hon ute och tar bilder med den.


image187Ha en bra vecka allihopa!

Kram Jeanette

Bom album - resa

Har börjat med ett BOM album och har gjort några stycken nu. Kul att scrappa lite om sig själv också annars blir det mest barnen.

Har haft en hektisk vecka och helgen blir nog också full av saker att göra. Min dotter konfirmeras på söndag så här ska lagas mat och bakas till över 30 stycken. Ändå är det bara syskon och barn som kommer. Vädret ska bli fint och så har jag varit ute och plockat liljekonvaljer. Där solen kommer åt har de nämligen slått ut här. Har även tagit in syrenkvistar som nog ska slå ut tills på söndag. Tänkte mig rosa syrener tillsammans med vita liljekonvaljer. De luktar såå gott tycker jag. Här kommer en Bom sida om mig själv. Den är från Cypern.


(Puss på dig)
image181Ha en skön helg!


 Weekend BBQ 

Sedan ska jag naturligvis uppvakta min mamma på morsdag på söndag. Har gjort ett kort som jag lägger ut efter söndag så hon inte tjuvtittar på det!

 Mother's Day Flowers 
Kramar Jeanette


Vänner och Mod-att utmana sig själv

Har gjort två nya layouter. Båda är gjorda med Maja Designs nya papper. Här är det Carina och Ulrika jag använt mig av. Den ena "Mod-att utmana sig själv" är en layout jag skickat in till en utmaning på svensk scrapbooking (se länk) där det skulle skapas något till/för Mor. Inför Mors dag nu i maj. Denna är när min mamma, trots sin extrema höjdrädsla ger sig på denna utmaning. Det tycker jag var jättemodigt gjort. Hon ska få denna av mig på mors dag. Den andra är på min dotter Izabelle och hennes vänner.

(Mod-att utmana sig själv)
image175

Här flyger hon uppe i det blå......

image177


(Vänner)
image178


Denna dikt och pappret är från Mina vänner - Paula.

image180Kram Jeanette

Till en vän

Har gjort ett kort med de nya hänglar stämplarna. Det har varit ett riktigt scrapväder här idag, regn och kyla. Tyvärr är det väl städväder också så jag har städat en stund och skapat en stund. Brukar inte göra så många kort, men blev nöjd med det här. Är som sagt nybörjare på det där med distressmålning.(Till en vän)
image174

Gjorde det här kortet just till en kär vän som kan behöva lite omtanke. För övrigt har jag varit och inhandlat de andra två serierna av Maja Designs papper: Ulrika och Paula. Paulas papper är kanonfina i brunt, grönt. Naturligtvis finns där änglar också. Får se vad jag ska hitta på med dessa.

Ha en trevlig lördagskväll allihopa. Lämna gärna en kommentar vad ni tycker om min distressmålning. Tips tas tacksamt emot.

Kram Jeanette

Nya hänglar stämplar

Nu har mitt stämpelkit vår sommar 2008 från hänglar och stänglar kommit. Ska blir sååå kul att stämpla och måla med dessa. Tycker om hänglar stämplarna. Dessa var jättefina. Här kommer dom. Scannade in bilderna istället för att ta kort då det syns bättre vad de föreställer då.

Får se vad jag kan åstadkomma med dessa. Som sagt distressmålning är inte min starka sida, men jag tycker det är roligt och det är ju huvudsaken.

image173


Ha en trevlig helg!

Kramar Jeanette

Maja Design "Rosmarina"

Långt uppehåll på bloggen. Har varit dålig så sjukhuset har varit mitt hem ett tag. Därför har det inte blivit något nytt på bloggen. Men nu så. Har skapat av Maja Designs vänner "Rosmarina". Underbara papper i romantiska skapelser. Rosa, blommigt och jättefina. Här kommer två layouter som jag gjort. Den ena är från studiokort jag tagit på min dotter Sandra. De andra är två tjejer som gjort sig lite roliga. Det är två skilda layouter men med samma papper och upplägg ändå blir det så olika. Här kommer dom.

(Sandra)
image170

(Färgstarka vänner)
image171


Här kommer även en underbar vårbild. Tagen av min dotter Izabelle. Vårat körsbärsträd som blommar så underbart fint.

image172Kramar Jeanette

Skapat av Maja Design "Vänner -Carina"

Här kommer 2 layouter som är gjorda av Maja Designs nya papper "Mina Vänner" och det är som sagt av vännen Carina som dessa papper är från. Dessa layouter är efter beskrivning av Marie, som gör Maja Design och är bland de finaste jag någonsin fått arbeta med. Ni som träffade Marie på Eventet tror jag arbetade med att göra dessa layouter. Beskrivningen fick jag låna av Paulas mamma. Tack så mycket! Marie hade en testkväll innan Eventet där några fick jobba med att göra dessa layouter. Om ni vill se mera av Maja Designs papper kan ni gå in på länkarna jag har och dekoreramedmera. Marie ingår i designteamet där.

Men håll med om att de blev otroligt fina. Här är mina tolkningar. I den ena har jag satt mina 4 barn. Tur att jag hade 4 barn när det passade så bra här. I den andra har jag inte satt något/några kort än. Ramen på den är inte limmad ända upp utan kanten längst upp är öppen för att kunna sticka ner kort i. Där ska jag ha kort på mina vänner. Dessa vill dock inte vara med på bild på bloggen och jag vet inte hur man gör så det blir suddigt på deras ansikte så jag valde att inte ta med bilden här. Ni får tänka er hur det kan se ut. Man kan ju även ha 4 bilder eller fler och dela av ramen med "bårdarket" som finns i samma serie. Om ni tittar på layouterna så var de så finurligt gjort att det inte blev några spillbitar utan satta på motsatt layout.

(Maja design 1)
image168

Lite om varje barn kommer jag att skriva på tagsen.


(Maja design 2)
image169

Nu håller jag på att göra kort av dessa papper. Förhoppningsvis kan jag lägga ut dessa imorgon.Kram Jeanette

RSS 2.0