Påsken 2009

Ja, då har det varit påskafton och idag är det påskdagen. Underbart väder har det varit. Njutit har vi gjort. Här kommer lite bilder från det.

Först ut är en påskfin och färgglad Sandra.Sedan kom Påskharen förbi med en skattkarta! Vart skulle den ledan någonstans tro och vad fanns det där...............Jo, med detta jätteägg...............Jag fick denna underbara påskpresent av Paula, Ann-Karin, Linda och Sigbritt. TACK så hemskt mycket. Blev superglad.
Hoppas ni haft en trevlig påsk tjejer så syns vi snart!

Idag började vi påskdagen med en promenad i skogen vid 9.00 tiden. Det var underbart ute och solen som sken. Här kommer lite bilder från det också.Chicko som är överlycklig över att isen smält så han kan bada obehindrat.Vill inte upp. Ska bada en stund till så det blev till att kasta pinnar som han simmar och hämtar. Grymt kul tycker han. Efter ungefär en halvmils promenad begav vi oss hemåt igen.
Det sista för idag är en lo som jag gjorde för ett tag sedan. Min son William skulle ha med sig något kort till skolan när de var små och kortet på lon var ett av de två kort han tog med sig. Alla klasskompisar tyckte han stod med fingret precis som i ET när han säger E.T. phone home så naturligtvis var jag tvungen att scrappa det kortet och så här blev resultatet.
Fortsatt trevlig påsk allihopa!

Kram Jeanette

Påskgodis!!!

Här kommer en lo som jag gjorde lagom till påsk i år. Kortet är från förra året då min yngsta son Elias blev så trött att han somnade på påskägget. Här kommer lon.Tycker kortet är så härligt. Här har man väntat och väntat på påskharen och så kommer han äntligen och då är man såå trött att man somnar på ägget. Så kan det vara. När jag frågar honom idag så säger han att han bara blundade lite för att vila ögonen. Så brukar jag också säga när jag ligger i soffan på kvällen och hela familjen ska se på film. Mina ögon brukar ha vilat klart när det kommer en signal från rummet och en röst som säger: - Filmen är slut. Det är dax att gå och lägga sig!!!

Ännu en skogpromenad har det blivit idag. Chicko har badat bland is och näckrosor som värsta isbjörnen. Imorgon ska jag ta med kameran ut och plåta honom när han badar. Han är en blandning av en bergget och ett träsktroll........... Nää skoja bara. Det är han för söt för, men han uppför sig som en blanding när han i ena stunden har sprungit upp på en klipphäll för att i nästa stund vada i någon lerig bäck. Jo jo....älskar att vara i skogen gör båda mina hundar.

Hej svejs så länge.

Kram Jeanette


Lååång tid...

Allt för lång tid sedan jag uppdaterade min blogg. Ni tror väl jag lagt ner den. Men det har jag inte utan försöker att låta bli att stressa och uppdatera när jag känner att jag får tid. Och tiden har inte räckt till riktigt i livspusslet de senaste veckorna. Men skapat har jag dock gjort. Har bara inte lagt ut det. Här kommer en lo som jag gjorde efter till veckans skiss. Dessutom till utmaningen som Paula gav oss i FCS. Han inte (glömde av) att vi skulle ha träffats i söndags så gulliga Anna-Karin ringer upp mig och påminner men då fanns det inte en chans i världen att jag skulle hinna. Så här har ni mitt bidrag till bilden. Eller rättare sagt min tolkning av den.

Först ut mitt bidrag till veckans skiss. Blev supernöjd med båda två. Har beställt blommor m.m. från Papirloftet. Dom har såå mycket fint där. Synd att kronan är så svag bara för det blir så dyrt. men men.......

(Vad tänker du på?)


Nästa bidrag är efter en bild i en inredningstidning. Här är bilden och nedan min tolkning. Tänkte färg, form och franskt. Därför har jag skivit Naturelle som betyder naturlig på franska. Elle är hon så därför blev det så. I tagen står det att "du är mitt hjärta och jag älskar dig jättemycket" .
Det var det för denna gången. Är snart tillbaka igen.

Kramar Jeanette


RSS 2.0