Vår i luften och lite skapande också.

Vilket underbart vårväder vi haft idag. Har varit sjuk ett par dagar men i eftermiddags orkade jag mig ut i det härliga vädret och det gjorde gott. En par timmar ute i skogen tillsammans med barn, make och hundar.

Här är en glad Chicko. Han ääälsskar att vara ute och springa omkring. Helt fri. Det går undan i 120 knyck i ett par timmar innan tempot trappas ner. Han är en härlig hund med ett underbart temprament som blivit en familjemedlem på alla sätt.Izabelle och Lizette som gottar sig i vårsolen.Lite bergklättring. Chicko springer upp och ner som värsta berggeten. No problems där inte. Fast mossan är blöt och hal. Lite värre för Izabelle och Elias.Charles (Tjalle) och Elias väntar på "fienden"!
En underbar promenad. Vi behöver verkligen sådana här dagar. När jag gick förbi hus så såg jag att folk hängde ut tvätt. Det och våra snödroppar, fågelkvitter är väl underbara vårtecken.

Här kommer en layout på min gammelfarmor och hennes dotter (min farfars syster) som sitter i trädgården i föräldrarhemmet och dricker kaffe. Älskar papprena och de passar så fint in till kortet.Hejsvejs så länge!

Kramar Jeanette

Mässan i Göteborg i bilder.

Här är jag innan vi ska åka iväg! Det snöade när vi begav oss iväg så vi fick ta det lite lungt men det är ju ingen fara när man har så trevligt sällskap.
Väl framme träffade vi på Carina, Rosmarina och Marie. Här sitter Paula, Rosmarina och Marie(Maja Design).


Här sitter vi allihopa utom jag som är fotograf. Det är Carina, Linda, Paula, Rosmarina,
och Sigbritt.Här är en ljuvlig korg som Anna-Karin hade förberett till oss som vi kunde njuta av i bilen på hemvägen. Själv tog hon över ratten på min bil så jag kunde njuta av lite rött och vitt vin. Så visst är hon Världens bästa Anna-Karin. Tackar och bugar....det var mkt uppskattat ska du veta vännen min. Det blev en Beck film på tv´n sen och ett glas vin till. Jag är ju ledig idag.Hejsvejs så länge!
Kramar Jeanette

Samma tjej i 2 format och göteborgsmässa

Här kommer en layout som föreställer min äldsta dotter Sandra i badet. Kortet är alltså nästan 20 år gammalt. Tycker det var väldigt fint ändå så jag ville göra något med det. Här kommer layouten. Detta är en layout med mycket dekorationer.  Nästa layout föreställer också Sandra 18 år senare. Här ville jag göra en layout utan några dekorationer. Förrutom MAJAS papper som är så dekorativa i sig själva.Det är alltså samma tjej som är på båda korten. Fast cirkus 18 år mellan korten. Nedan är det Majas papper ur serien: Mina Vänner "Carina" som  jag använt.


I helgen bär det av till den stora stämpel och scrapmässan i Göteborg. Kanske kommer vi möta på några av er. Här är några av företagen som anmält sig nu och kommer vara där.

Arkivet
Ateljé Lektyg & Hantverk
Bildmålarna
BumbleBee
Designat
Forma
Grodan Scrapgarden
Kortmakaren
Landstoken
Magnolia
MiMa´s Scrapbooking
MultiScrap
Mycards
Papermaze
Pappersbiten
Prickiform
Pysselmyran
Scrapgalen
Scraplyckan
Scrapnet
Scrapperiet
Slöjd-Detaljer
Stämpelboden
Stämpelstudion
Tim Trading
Tingtura DesignSom sagt några av er kanske jag träffar imorgon i GBG dit vi beger oss alla i FCS.

Kram till er alla så länge och trevlig lördagskväll.

Jeanette

FCS utmaning med mera och 7 sanningar

Paula har utmanat oss i FCS att skapa fritt efter följande bild. Mmmmm tankarna far runt i huvudet, men jag har faktiskt en ide. Ska se om den blir lika bra irl som i mitt huvud..... Det är inte alltid det blir så.  Här kommer iaf inspirationsbilden.
Visst är det en underbar bild. Ska bli superkul att se vad alla andra har tagit fasta på i bilden. Tror att det kan bli väldigt olika. Det är ju det som är så underbart. Här tänker jag miljö, dofter, franskt lantliv, brunt, vaniljvitt, gamla saker, goda bakverk, natur och mycket mera.. Tänker Provence. La France est un tres jolie pais, n´est pas? J´adore francais et cette culture.
Idag är det söndag och en veckas jobb framför mig. Fast jag ska inte klaga. Jag stortrivs med mitt jobb. Men allt är roligt i en lagom balans. Att få lite mer tid hemma också vore inte dumt.

Har gjort en lo. Den föreställer William som liten och pappa. Ville använda mig av kärlekens färg röd.

(Kärlekens vingar)Lite annat smått och gott. Det var ju fettisdagen förra tisdagen. Då gjorde jag egna semlor. Så här blev det och goda blev dom då jag är väldigt förtjust i mandelmassa. När man gör semlor själv så kan man ju egendesigna dom. Nån gillar inte mandelmassa och då blir det vaniljkräm istället.
Tinastina (se länkar) utmanad mig i följande:
  1. Länka till den som utmanade dig.
  2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
  3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
  4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar,så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

Här kommer mina sju sanningar:1. Jag är väldigt morgonpigg. Jag går upp 5.00 varje dag. Även på helgerna. Jag tycker definitivt att morgonstund har guld i mun.
2. Jag lägger för mycket pengar på scrapping.
3. Jag är en riktig godisgris. Framför allt kladdkakor i alla former.
4. Gillar vinter och snö framför sommaren. Vill gärna att vinterna ska hålla på längre än vad den gör.
5. Älskar gamla saker. Går så ofta jag hinner och kan på loppis och auktioner.
6. Har svårt att säga nej. Vill gärna räcka till för mycket än vad jag gör.
7. Älskar att resa och uppleva saker.

Utmanar alla som känner sig utmanade att anta detta. Meddela mig när ni gjort det.Kramar Jeanette

RSS 2.0