Snart 2011!


Om tre dagar är det nytt år, 2011. Ett nytt spännande år. Jag avslutar detta året på bloggen med att presentera några layouter och andra scrappade saker som jag tycker om.

Vill passa på att önska er alla ett trevligt slut på 2010 och ett gott nytt år!

Kram JeanetteLite sommar mitt i vintern!

Hoppas ni haft en trevlig jul med lugn och ro och mycket mys. Det har jag i alla fall haft. Men efter alla julkort med mera så kände jag för att scrappa om när min son Elias äntligen lärde sig simma i somras. Blev nöjd med resultatet. Här kommer den!
Även om tomten nu åkt hem till Nordpolen och antagligen måste ta en lång vila....

så är det snart ett nytt år. Håller på att göra en lo om lite nyårstankar och vad jag har för tankar om det nya året som är i analkande!
Nu ska jag åka till svägerskan på lite fika så här i mellandagarna. Här är det underbart ute just nu: ca 5 minus och alledes vitt så det blir nog en promenad också.

På snart återseende!

Kramar

Julafton 2010

Lite bilder från julafton 2010. Vi firade hemma hos oss. Min mamma och pappa kom på besök. Det blev en härlig jul. Här kommer lite bilder från igår.

Här hjälper Elias mig och tänder lite ljus inför middagen.


Granen klädd och med klapparna under den!
Miltons första möte med tomten. Här i tryggt förvar i mammas knä.Men inte blev han rädd. Han ville mest dra skägget av tomten!


Han tyckte nog dessutom att tomten inte fick tillräckligt med paket, ja han fick ju faktiskt inga alls, och ville nog därför ge tillbaka ett av sina till tomten.


William fick också en kram av tomten.Naturligtvis fick Izabelle också en kram!Julfin är man också!Man kan ju inte vara tomtenisse jämt så här fick man svida om till lite tuffare stil klädd i en outfit som mammas kompis Emelie hade gett honom i julklapp!


Jag på julafton!


En julfin Izabelle!En julfin Sandra!


Julaftonsmorgon började med en bilfärd till skogen för en promenad med hundarna i skogen. Otroligt vackert med snön som glittrade! Dagen efter idag så såg det ut så här på vår baksida av huset. Vintervitt och med rådjur i trädgården.
Hejsvejs så länge och ha en god fortsättning på julhelgen!

Jeanette

Livets cirkel!

Så här i juletid så uppstår en nästan sakral känsla och man reflekterar över saker och ting. Jag kom då på att vi i mars i år åkte upp och hälsade på min farmor i Hunnebostrand för att ta kort (ja, och hälsa på också naturligtvis) på 5 generationer: Farmor, min pappa, jag, min dotter Sandra och hennes son Milton. Fick lust att scrappa det kortet och det har jag gjort. Fick inspiration till layouten av Ingvild och en lo som hon gjort. Så här blev min lo!
På kortet är vi i ordningen: Sandra, Jag med Milton i famnen, farmor Margit och pappa Bill.


Idag har vi haft kalas också för mig och min mamma. Vi fyller faktiskt på samma dag. Det var ingen dålig tajming. Egentligen fyller vi inte förrän imorgon, men i och med att jag jobbar hela dagen imorgon och sedan ska på julbord så fick vi fira idag. Här sitter mina föräldrar omgivna av maken på ena sidan och sonen på andra.
Barnbarnet Milton var naturligtvis också med på kalaset!För ett par veckor sedan var jag på middag i Åmål och fick ingen mindre än Fredrik Reinfeldt till bordsherre. Här ett kort på oss efter middagen. Han är nog van att plåtas i offentliga sammanhang för inte fick han röda ögon inte. Nej, bara vi andra. Men så kan det gå!
Nu ska jag ut och fortsätta med julgodisbaket och sedan titta i min nya kokbok som jag fick av mina döttrar Sandra och Izabelle. Det var Leilas nya kokbok/bakbok. Tack mina älskade döttrar!

Hejsvejs så länge.

Jeanette

Pepparkakshus och tomtenisse

Idag har vi gjort det årliga pepparkakshuset. Blev nöjd med resultatet. Annars är det mest julkortsskapande som står på dagordningen.

Här kommer några bilder på huset.

Framsidan


Från sidan


BaksidanStaketet är gjort av polkagris och dajm! Nu ska det bara dekoreras med lite fler tomtar och en gran på tomten. Men det får bli en annan dag!

Här kommer en liten söt nisse också!
Så var det slut på denna helgen och en ny spännande vecka väntar.

Kram så länge


Julkort och en vinglig färd!

Hej igen!

Har varit barnvakt över natten åt barnbarnet. Han har precis börjat gå och det ser ut som det brukar göra efter en blöt lördagsnatt efter en helrunda på stan! Det krävs full koncentration!Han älskar också sin nya Kvack Kvack bok!Spela piano med morbror Elias är också kul tycker han!Helgen har också varit kreativ vad gäller pyssel av julkort! Här kommer ett som jag gjort! Stämpel är från Magnolia och heter "snowy hug".

Insidan av kortet!
Hej svejs så länge!

Lite bilder!

Hej!

Håller på för fullt att måla stämplar som ska dekorera mina julkort. Eftersom det har gått ett tag mellan bloggandet (innan jag började uppdatera igen för en vecka sedan) tänkte jag lägga ut lite bilder! Börjar med en bild på mig och barnbarnet Milton med andra ord "mormor och Milton". Det känns fortfarande lite konstigt att tänka på sig själv som mormor, men det börjar bli mer vant. Nu fyller han ju 1 år i januari så tiden går.Detta var också sommaren då mitt minsta barn, Elias, lärde sig simma! Här är några kort från simskolan i somras.
Det känns lite konstigt att titta på bilder från i somras då snön nu ligger djup ute och det nalkas mot jul!
Dom här tjejerna, mina döttrar är på Idol i Göteborg idag. De hejar på Olle vet jag!
Hej då så länge nu ska jag gå och titta på Idol och se om jag ser mina älskade döttrar.

Jeanette

Titt ut!

Det är kul att vara tillbaka i bloggandet igen! Idag tänkte jag visa en ny layout som jag gjort av några härliga kort på mitt underbara barnbarn Milton. För övrigt har dagen bestått av lite allmän städning och en promenad i det vackra men kalla, -20 grader, vädret. Imorse när jag vaknade så var det 26 minus ute så det är rejält kallt. Dock blir det underbart vackert när solen stiger upp och med sina strålar får snön att glittra. Dessutom tycker jag att adventsstjärnorna och ljusen gör sig bättre och blir mer stämningsfulla när de accompanjeras av snö ute. Här kommer lo´n jag gjort. Den är inte speciellt vintrig utan för mer tankarna till sommaren. Men det är härligt med årstider!

Kram och på snart återseende!

Jeanette

RSS 2.0