En lurig nisse!

Här har det snöat hela helgen. Ja, det har varit snöstorm. Idag så skiner solen och det glittrar underbart i snön. Här kommer en bild från vårat hus baksida. Idag blir det nog en fin dag.Det är härligt att vara tillbaka i bloggandet igen. Här kommer en layout på Milton iklädd röd tomteluva.


Äntligen tillbaka!

Hej allihopa!

Om det nu finns några som fortfarande är här inne och tittar vill säga. Har haft ett långt långt uppehåll då jag tröttnade på att blogga men tror att lusten har innfunnit sig igen. Det har hänt en massa sen jag uppdaterade bloggen senast bl.a. har jag blivit mormor och fått ett barnbarn: En liten kille som heter Milton. Har därmed fått ännu mer att scrappa om vilket är kul. Speciellt när man kan ta en massa fina kort på ett sätt som man inte tänkte på när ens egna barn var små. Börjar portionera ut lite av det jag gjort då jag tappade lusten att blogga, men inte att scrappa. Här kommer en layout på mitt barnbarn Milton.
Förövrigt så håller jag på för fullt att skapa lite julkort. Har nämligen hunnit flytta sedan jag uppdaterade sist och har fått mig ett litet, om än väldigt litet så ändå en egen scrapvrå. Det har jag inte haft förrut så det känns lite lyxigt. Som sagt: Kanske uppdaterar jag för ingen. Det vet jag inte! Men om ni har tittat in här får ni gärna lämna ett fotspår!

Hejsvejs så länge!

Kram Jeanette

RSS 2.0