Första badet i år!

Här är det kanonvarmt och soligt så det har blivit bad i både sjön och våran lilla pool här hemma. Här kommer några bilder från det. Nu är det inte många dagar kvar på denna skolterminen och tur är väl det. Det är inte bara barnen som har sommarlov utan även jag. Även om jag får jobba en  vecka längre. I denna värmen är det många som blir trötta och helst av allt vill ut och bada. I söndags var det 30 grader här så vi begav oss ut till en sjö här i närheten och tog ett dopp. (själv gillar jag mest saltvatten men det är närmare hit) Det var 21 grader i vattnet så det var riktigt skönt.



(William och kusin Philip)
image200

En bulle är ett måste på stranden.

(image201

När vi inte kan åka ut och bada så får "poolen" hemma i trädgården räcka. Här håller vi på att fylla den. Problemet med dessa pooler är att de måste så absolut i rakt annars tippar de lätt. Funderar på att bygga någon sorts platta som den kan stå på. Någon som har nått bra tips!!!

image202

Här är några glada tjejer som gett sig ut på en trampebåtsutflykt. Så här glad blir man då. Denna bild har min dotter Izabelle tagit.

image203


Nu hoppas vi på en solig och fin sommar!!!


 Beach 





 
Jeanette




 














Kommentarer
Postat av: Erica

En altan blir nog bra, bland det bästa vi gjort med huset, ett riktigt lyft för huset även om det har varit jobbigt.
Vi har också funderat på en sådan där pool som du visade på bilden, låter inte bra att den måste stå rakt, vi har inte en speciellt rak gräsmatta.. kan den stå på plattor kanske? (marksten alltså)

Åh vad jag gillar ditt fjärilsalbum nedan, vilken jättebra idé! Våra barn har inte så många dagisfoton ännu, men det blir ju många med åren, och dessutom skolfoton. Kanske vore nåt framöver.

Ha en riktigt trevlig vecka! kram!

2008-06-03 @ 20:44:17
URL: http://scrapkattenskrypin.blogspot.com
Postat av: Malin

Oj vad härligt ni har det! Här uppe kan man nog inte bada riktigt än, men håller värmen i sej så är det nog snart dags för ett dopp.=)

2008-06-04 @ 10:54:20
URL: http://majamelon.blogg.se/
Postat av: jezzza

Jo jag vet det är svårt det där med poolena har med en baddare te pool hemma .. men mamma och de har Spikat i hopp lite laminarade planker som dera står på och det blir kanon vi ville med haft det men kassan räkte inte till för det detta året ..

2008-06-16 @ 14:04:11
URL: http://www.jezzzas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0