En rolig nyhet....

Jag ska bli mormor :). Så naturligtvis var jag tvungen att scrappa något av ultraljudsbilderna som min dotter Sandra fick med sig när hon gjorde ultraljud. Har hittat inspiration till denna lo någonstans och bevarat lon i minnet men inte var jag fick inspirationen från. Så någon har inspirerat mig och till den någon säger jag tack. Så här blev min lo i alla fall. Blev jättenöjd med resultatet.

Tänk vad mycket fina kort jag kommer ta nu som jag inte tänkte på när mina egna barn var bebisar. Små fötter, händer ja så mycket. Vad kul det ska bli.


På snart återseende

Kram Jeanette


Ny kepa!

En nygjord lo som jag gjort från kortet i inlägget nedan. Det är min lillgubbe som köpte en ny keps när vi var i Bulgarien i somras.  Rubriken är gjord i mitt nya alfabet "Eliza" i QK. Jättefint alfabet, tycker jag. Färgerna brunt och turkost passar så fint ihop. Här är layouten. Kan tala om att kepsen är en absolut favorit just nu så det blir nog problem när det blir kallare ute och kepsen ska bytas ut mot mössa.
Kan passa på att berätta en annan sak som hände i våras/somras. Våra två hundar fattade tycke för varandra och lyckades, trots åtgärder, att para sig. Dom flesta i vår omgivning frågade inte hur den lille krabaten såg ut utan hur det gick till. Men det det gjorde det och så här blev resultatet. En liten kille som vi kallade för Iko men som nu heter Bosse.
Här kommer två kort från han var liten och ett kort som Linn, hans nya ägare skickat, skickat på hur han ser ut nu. Pappas pojk tror jag allt.
Ha det bra så hörs vi snart igen!

Jeanette


Nu så!

Har haft ett låååångt uppehåll på min blogg. Hade tappat sugen att blogga, dock ej att scrappa. Men nu så har jag bestämt mig för att börja igen. Det har varit en välbehövlig paus. Men nog om det! Börjar med några bilder från vad vi gjort i sommar. Vi har varit, som vanligt, och hälsat på bekanta i Stockholm. Vi har varit i Bulgarien m.m. Här kommer några bilder från detta.


Här ett kort på min älskade dotter Izabelle som slutade 9 an i början av juni. Nu är det gymnasiet som gäller. Här tillsammans med pojkvännen Jacob.Här sitter två killar på en uteservering i Bulgarien. Nya kepsar har inhandlats.Poolbad på hotellet!Här en tur till Nynäshamn i Stockholm. Det är Danjel, William och Elias!Här kom våra bekanta från Stockholm till Göteborg. Dom bjöds på strålande regn och rusk. Här sitter Karin och Elias i Jukebox och ska ta en åktur medan regnet det bara öser ner. Inte ens de fina nyinköpt kaninregnkapporna kunde förhindra genomblöta kläder och en snygg frisyr.
Och så nutid! Här sitter mina 4 underbar barn i våran nybyggda lilla paviljong och käkar kräftor. En del av dem egenfångade resten inköpta havskräftor.


För att avsluta detta inlägget med en ihopkoppling med det gamla (från i påskas) så kommer en layout som jag gjort på det kortet som jag la ut i det sista inlägget. Så här blev den. Jag har gjort en hel del medan jag ej bloggat men lägger ut det lite pö om pö!

Hej svejs så länge! Det var riktigt kul att börja blogga igen.

Kram Jeanette

RSS 2.0